Spring naar inhoud

Tuinontwerp

Vind jij het moeilijk om je in te beelden hoe jou tuin eruit kan komen te zien? Hoe je hem het beste in kan delen, zodat alles op een logische plek ingedeeld is? Wij hebben speciaal voor dit soort problemen een hovenier die precies weet hoe je een tuin zo nuttig mogelijk in kan delen en er toch een mooie tuin van kan maken.

Tuinontwerp door ons

Wil je graag een tuinontwerp laten maken door ons? Neem dan contact met ons op. Nadat je contact hebt opgenomen met ons gaan we een gesprek aan met jou. Wij gaan dan samen kijken wat voor verwachtingen jij hebt en of wij jou kunnen helpen hiermee.

Als alles duidelijk is en zowel jij als de hovenier er vertrouwen in hebben dan gaan wij aan de slag met het ontwerpen.

Het ontwerp

Tijdens het ontwerpen van het tuinplan houdt de hovenier veel rekening met de omgeving waar je huis staat, de buren, je hobby's, de geluiden van buitenaf en of je tuin kindervriendelijk moet zijn.

Als de hovenier zijn tuinontwerp klaar heeft neemt de hovenier contact met je op en gaan jullie samen het ontwerp bekijken. Heb je opmerkingen of vind je iets niet mooi? Dan kan je dit aangeven en dan veranderd de hovenier dit in zijn ontwerp. Zo krijg je een ontwerp die aan al jou eisen voldoet en waar jij hopelijk helemaal gelukkig van wordt.

Tuin accessoires