Spring naar inhoud

Tuinaanleg

Heb jij een nieuwe tuin die nog helemaal aangelegd moet worden? Of wil je je huidige tuin veranderen? Wij kunnen je helpen met het zoeken naar een tuin die het beste bij jou past. Vanuit daar kunnen we door middel van een tuinontwerp de tuin gaan aanleggen.

De tijd die we nodig hebben

De tijd die wij inplannen voor het realiseren van de tuinaanleg ligt natuurlijk erg aan hoe groot je tuin is en wat je er allemaal mee wil gaan doen. In het maken van het tuinontwerp zit natuurlijk ook nog wat tijd die wel belangrijk is. Daarom gaan we eerst met jou in overleg en bespreken we de plannen voordat we definitief kunnen zeggen hoelang het project gaat duren.

Het weer

Het maakt voor onze hoveniers niet uit in welke periode je je tuinaanleg wil realiseren. Onze hoveniers werken in alle weersomstandigheden. Uitzondering wordt gemaakt als de grond bevroren is. Dan kunnen de hoveniers niet veel grondwerkzaamheden verrichten.

De werkzaamheden

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij de tuinaanleg zijn:

  • Grondwerk
  • Tuin indelen
  • Beplanting neerzetten
  • Het zaaien van grasvelden of looppaden
  • zwemvijver maken

Wij stoppen pas met alles voorbereiden en aanleggen totdat jij vindt dat dit jou droomtuin is! Op zoek naar een hovenier uit Schiedam? Kijk op Hovenier.website voor een overzicht van hoveniers.